Naomi Campbell fehéren

2014-05-18 07:00:00 tiszai

hírkép

Annamari számra nagyon fontos a modellkedés és mindent megtesz ami tud, hogy egyszer majd ugyanúgy emlegessék, mint Naomi Campbellt.



Danyi Annamária már 10-12 évesen elkezdett foglalkozni a modellkedés gondolatával. Szerette volna kipróbálni, milyen az, mikor egy profi csapat körülötte ugrál és minden róla szól. Erre egy éve adódott is lehetősége, így elkészítette Almási Jonathan Csabával az első portfólióját a Diamond Modles RiverCast-nál.

A most 23 éves lány azt is elárulta az interjú során, hogy kinek a karrierje inspirálta leginkább, és kit nevez jelenleg is példaképének. Ez nem más, mint Naomi Campbell. Annamari hozzáteszi, hogy bár tudja, hogy kedvence mekkora botrányhős, őt nem ez érdekelte. Sokkal inkább az, hogy a semmiből küzdötte fel magát és mára már az egész világon ismerik nevét.

Annamari is pont olyan elszánt, mint Naomi. Nagy álma, hogy New Yorkba és Kínába is eljusson modellként. Álmaihoz - a portfólió elkészítése mellett - jó lépés volt, hogy elvégzett egy modelltanfolyamot. A féléves kurzuson megtanították a szakma csínjára-bínjára. A kifutózástól elkezdve a sminkelésen át mindenből kaptak ízelítőt a lányok.

Annamarinak célja is van a modellkedéssel. Ha sikerült magának nevet szerezni az országban, vagy akár nemzetközileg is, mindenképpen szeretne a beteg és árva gyerekek mellett állást foglalni. Hiszen ha hírnevünk van, használjuk is fel: valami jóra.