Travolta halott?

2012-05-25 15:48:00 szorenyi.p

hírkép

A városi legendák weboldal ismét meghökkentő teóriáról számol be. Arról írnak, hogy John Travolta 1991-ben meghalt és helyére egy hozzá feltűnően hasonlító német színész lépett. Tény, akkoriban Travolta nem volt szakmai csúcsán, csak utána kapaszkodott vissza a világsztárok sorába.



A Museum of Hoaxes által közölt teória szerint az akkor már súlyos alkoholista Roy Black (polgári nevén: Gerhard Höllerich) nem halt meg szívelégtelenségben 1991-ben - írja az Urbanlegends. A német c-kategóriás színész - a nála egyébként 11 évvel fiatalabb - Travolta helyére lépett, akiről viszont a legendából nem derül ki, miben halt meg. Az állítást fotópárokkal igazolják, és szó mi szó, valóban komoly hasonlóságról van szó.

A Pomyvaregényt 1994-ben forgatták és ez hozta meg újra a világhírt a korábban táncos-énekes színésznek. Travolta amúgy 1977-ben robbant be a az élvonalba a Szombat esti láz című musicallel, hogy aztán ez a lendület a 80-as évek közepéig kitartson. Az 1983-as  Életben maradni után azonban szakmai és emberi válságba került és csak 10 évvel később tudott érdemben visszatérni.