Kórházba került a sztárszakács - videó

2012-05-30 11:12:00 szorenyi.p

hírkép

Kórházba került Gordon Ramsey miután egy jótékonysági focimeccsen kegyetlenül felrúgták. A tettes nem volt más, mint a sokszoros angol válogatott Teddy Sheringham. A derbi amúgy jól sikerült, hiszen jelentős összeget sikerült összegyűjteni az adományokból.



Gordon Ramsey önéletrajzában külön kiemelte, hogy mennyire jó focista volt. Számos fotóval is illusztrálta ezt. Annyi tűnik biztosnak, hogy először 12 éves korában figyeltek fel rá, amikor a Warvickshire 14 éves kor alatti csapatába kiválasztották. Karrierje során számtalanszor megsérült, ezért nem véletlenül mondta magáról: talán eleve kudarcra voltam ítélve, amikor a foci jött. Arról is írt, hogy 1984 közepén részt vett egy próbajátékon a Rangers FC csapatánál, annál a klubnáll, amelynek gyerekként szurkolt. Azonban egy súlyos sérülés itt is közbeszólt.

A mostani súlyos szabálytalanság egy jótékonysági meccsen történt. Teddy Sheringham, a Manchester volt válogatottja kegyetlenül felrúgta. Na jó, egy angol profi mérkőzésen nem ritka az ilyen szabálytalanság, de a sztárszakácsot le kellett vinni a pályáról, sőt oxigénmaszkot is kapott, majd kórházba vitték.

A Daily Mail beszámolója szerint azért arra volt energiája, hogy megköszönje a kórházi ellátást, ahonnan amúgy 1 nap után kiengedték.