A génjeiben van

2019-08-11 07:00:00 KIF

hírkép

Dudik Szonja nem számít kezdőnek a pályán. Még csak 23 éves, de megszámlálhatatlan fotózáson és szépségversenyen vett már részt. Megynerte a magyar Miss Princesst, a nemzetközi versenyen pedig Miss Talent kategóriában első helyezést ért el.

 



Szonjáról azt nem lehet mondani, hogy tétlenkedne, vagy a fiatalokat érintő általános problémával küzdene: nincs terve a jövőre nézve. Szonja végzett női szabó és divattervező. Ez a szakma szorosan kapcsolódik a modellkedéshez és ugyanúgy érdekli őt. A fiatal lány több lábon szeretne állni.

Tervei között szerepel egy saját ruhamárka létrehozása, egy étterem- és szállodalánc megnyitása, illetve a Miss World szépségverseny megnyerése. Szonja tehát nem fog unatkozni. A céltudatossága mindenesetre kellő mennyiségű, hiszen mint nekem is kijelentette, neki nem álmai, hanem tervei vannak.

Remek alakját a sportnak köszönheti. Szonja szinte mindenben kipróbálta magát: akrobatikus gimnasztika, rocky, foci, aerobik, hip-hop, csak hogy néhányat említsek.

Szonja a Miss Talenten elért első helyezést is széleskörű érdeklődésének köszönheti. A magyar néptánc elemeket ritmikus gimnasztikával keverte, így pillanatok elnyerte a zsűri tetszését kreatív produkciójával.