Koltai titkos szigete

2012-07-17 09:00:00 superadmin

hírkép

„Csak körbe-körbe vágtatunk a betonon, a füst, a gőz, a benzin mindent betakar, rohanás, elfogy majd a levegő, nyomulás, érzem, ahogy zsugorodik az erőm.” Soha nem gondoltad még, hogy az élet több, mint szép – igen, idézem a Patika című filmből, miközben megérkezem a Hotel Benczur *** Superior teraszára, Pest budai oldalára, az enyhülés teraszára, a nyugalom szigetére.



Kedves, mosolygós pincérlányok, Imre mester világbajnoki ezüstérmes mesterfogásai – elárulom, én maradok az itt mindig kapható rántott borjúlábnál -, a terasz, amely olyan mint egy klub, ahol mindig találkozom egy-két ismerőssel, régi csibésszel.

Ez az én titkos helyem, ide járok „enyhülni”, nem kell sok száz kilométert autózni, itt egyszerűen jól érzem magam – mondja Koltai Róbert színművész.

Budapest legnagyobb szobaszámú és forgalmú háromcsillagos szállodája a Hotel Benczúr

Kóstolták már a karon szaggatott galuskát, a vasalt csirkét?





Superior
egyszerre 340 vendéget tud elszállásolni és több, mint 400 vendéget leültetnek, még sincs zsúfoltság – mondja Sárközy György igazgató. A hét különteremben és az idén felújított teraszunkon várjuk vendégeinket.Természetesen mindent megteszünk azért, hogy – ha apró lépésekkel is – állandóan javítsuk szolgáltatásainkat, szépítsük a házat.

A nyári melegben – folytatja az igazgató – nagyon szeretik a vendégek a jeges gaspachot fűszeres kenyérrel, a dinnyés, barackos, málnás, uborkás limonádéinkat és a messze földön híres somlói galuskánkat Benczúr módra és egy megtestesült valóság az epres álom.

Bevezettük a kétfogásos nyári menüt, amely egyre népszerűbb.

Jelmondatunk: a Hotel Benczúr





Superior a központban, ahol a vendég van a középpontban.

 

További információ:

Hotel Benczúr





Superior

1068 Budapest, Benczúr utca 35.
Telefon: +361 479-5650
Fax: +361 342-1558

www.hotelbenczur.hu