Bándy-gyilkosság - Bőrfejűek készülnek Pécsre

2012-07-17 11:50:00 szorenyi.p

hírkép

A pecsma.hu értesülése szerint egyre több szélsőséges csoport szervez tüntetést Pécsett. Úgy tudják Budapestről egy szkinhed banda érkezik a városba szerdán. A bíróság épülete előtt akarnak demonstrálni, abban az időben amikor a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezik.



A Dunántúli Napló információi szerint továbbra sem fogták el a rendőrök P. László vélt tettestársát, egy rokonát. A lap úgy tudja, a rendőrség mindaddig nem tart sajtótájékoztatót, ameddig ez nem történik meg.

Az InfoRádió viszont megbízható rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy rosszkor volt rossz helyen. Hazafelé sétált, amikor megállt mellette egy autó, amelyben ketten vagy hárman ültek. A fiatal lányt berángatták a kocsiba, megerőszakolták, majd kilökték.

Közben egy rendezvényen megkérdezték Kontrát Károly, a Belügyminisztérium államtitkárát, hogy lesz-e belső vizsgálat amiatt, hogy P. László nem kezdte meg július 2-án a rá kiszabott börtönbüntetését. A politikus kitárő választ adott, a rendőrség ügyben folytatott munkájáról beszélt.