Orgazmusban királyok a magyarok

2012-08-06 12:31:00 szorenyi.p

hírkép

A magyarok 17 percet töltenek el előjátékkal és ez nem számít bele az igazi szexbe. Legalábbis Durex nemzetközi kutatása szerint. Amúgy tényleges bujálkodásra már több, mint 20 percet szánnak a magyar párok és ezzel az élmezőnyben találjuk magunkat. Orgazmusban pedig verhetetlenek vagyunk.



Az előjátékra a görögök fordítják a legtöbb időt, ők átlagosan 21,2 percet törődnek partnerükkel szex előtt. Szorosan utánuk a brazilok következnek (20,8 perc) majd a mexikóiak (20, 5 perc). A legkevesebbet Ázsiában fordtanak a másik megismerésére, Thaiföldön pl. csak 11 percet. Mi ebben a középmezőnyben foglalunk helyet (hja, félázsiai népség volnánk). Az azonban nem egyértelmű, hogy mit is ért a kutatás előjátékon.

Az azonban biztos, hogy a magyarok többsége átlagosan hetente legalább egyszer szexel, ezzel az európai átlagot meghaladja, és átlagosan 20,2 percet szán a szexre. Pontosabban a felmérésben résztvevő magyarok 78%-a állította azt, hogy hetente legalább egyszer szexel, és mindössze csak a 4%-uk válaszolta azt, hogy havonta egyszer csinálja.

De vissza az aktusban eltöltött időre. Itt a dél-amerikaiak viszik a pálmát, náluk 23,8 perc az átlag. Afrikában ez a szám 19 perc, Európában 18,8 perc, az utolsó a sorban Észak-Amerika (16,1 perc). Kimagaslik ebből a mezőnyből Hong-kong, itt bár rövid az előjáték, maga a kefélés már csaknem 30 percig is eltart.

Még egy szempontot kutattak, azt, hogy van-e a partnereknek orgazmusuk. A magyarok 75%-a él át gyönyört majdnem vagy minden alkalommal, ezzel az első helyen állunk. Dél-Koreában azonban nem jó nőnek (és talan pasinak sem) lenni, hiszen csak minden negyedik alkalommal élveznek az üzekedők.