Fradi-drukkert késelt meg a rendőr

2012-09-19 20:12:00 szorenyi.p

hírkép

A Fradi-szurkolók információja szerint egy drukkerük volt az áldozata annak a készenléti rendőrnek, aki szerdán több helyen is súlyosan megvágta a focirajongót. A vita egy a gödöllői egyetem klubjában alakult ki. A hivatásos rendőr egy bozótvágó késsel és viperával próbálta rendezni a nézeteltérést.



Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség az ellen a hivatásos rendőr ellen, aki a gyanú szerint megkéselt és viperával többször megütötte Fradi-dukkert. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást. Az ügyészség szerint a Készenléti Rendőrség állományának egyik tagja egy baráti társasággal szórakozott, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával. A vita után a rendőr elment, majd később visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával. Ezekkel az eszközökkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredő embert, majd elmenekült.

A fradimob.hu beszélt az áldozattal. Ő azt mondta, hogy egy számára ismeretlen férfi támadt rá, miközben lányokkal ismerkedett. Valószínűleg félreértésről lehetett szó, mert korábban a rendőr nem vele keveredett vitába. Ezek után a későbbi támadó elment, majd másfél óra múlva visszatért. Ekkor támadt neki a sértettnek, akit megütött. A szurkoló összeesett, így őt a földön tovább rugdosta a támadó. Ezek után a machetével többször feléje sújtott, súlyos vágásokat ejtve a fején. Az egyik vágás a koponyáig hatolt.

A megtámádott férfi testén több mély vágás is van. Testébe csöveket raktak, hogy a sebében keletkező váladék távozni tudjon. Hónapokig tart a felépülése - a fradimob.hu szerint.