Ezüstérmet nyert a Budapest Airport

2012-10-02 17:14:00 szorenyi.p

hírkép

A Budapest Airport új, hosszú távú járatok indításának lehetőségeiről is tárgyalt az Abu-Dzabiban megrendezett World Routes konferencián. Az idei konferenciára 2750 küldött érkezett a világ 80 országából. A Budapest Airport küldöttei számos észak-amerikai, kínai és közel-keleti légi fuvarozó cég vezetőivel tárgyaltak egy esetleges hosszú távú járat beindításáról a következő években.



A háromnapos találkozó egyik kiemelt eseménye a díjkiosztó gála, amelyen külön-külön értékelik a repülőterek teljesítményét, azokat a különleges és újszerű marketing eszközöket, piackutatást, forgalmi előrejelzéseket és más szolgáltatásokat, amelyekkel a repülőterek a légitársaságok munkáját támogatják.

Az idén Budapest olyan nagy európai repülőtereket utasított maga mögé, mint Hamburg, Amszterdam, Athén és München. A zsűri külön is értékelte azokat a hatalmas erőfeszítéseket, amiket a budapesti repülőtér tett az elmúlt nyolc hónapban a Malév-csőd okozta rendkívüli helyzetben - írja a BA.

Hozzáteszik: az elmúlt két évben ez immár az ötödik szakmai díj, amit a Budapest Airport elnyert nemzetközi szakmai fórumokon.