Lecsós libamáj, ahogy még nem ismered

2012-11-23 19:54:00 szorenyi.p

hírkép

A világ minden táján evett már. A bogarat sem utasította vissze, de azért a lecsós libamájra esküszik Kiss Róbert Richard. A Prima Primissima díjas újságírót most egy különös könyvbemutatóra invitálták, ahol megfőzték kedvenc receptjét. Az Így főznek a hírességek című kötet szereplőivel, a 66 hírességgel, kedvenc ételeikkel és boraikkal pénteken este találkozhattak azok, akik elmentek a Symbol étterembe.



Az igyfoznek.hu szervezésében este hattól Demjén Ferenccel, Erdei Zsolttal, Farkas Bertalannal, Kovács Koko Istvánnal, Mécs Károllyal, Mikó Istvánnal, Nagy Feróval, Oszvald Marikával, Rúzsa Magdival, Tokody Ilonával és sok más hírességgel randevúzhattak a gasztronómia szerelmesei.

Kiss Róbert Richard annyit elárult, hogy töprengenie kellett kedvenc ételén. Az sem titok, hogy ezt az ételt, a libamájat, gyakran a felesége készíti el, így a recept összeállításában is segített neki Benke Vali.

Amúgy a rendezvényen 1000 palack bor közül lehetett kóstolni és az étkekhez egy tonna húst használtak fel a szakácsok. Ezúttal ugyanis a Symbol mesterei varázsolták az asztalokra az ételkülönlegességeket. A könyv, amely a recepteket és a hozzájuk "rendelt" történeteket tartalmazza, már most nagy siker, karácsony előtt érdemes kényelmesen, online megvásárolni.