Egy fiú a kamera két oldalán

2015-01-09 06:03:00 V.J.

hírkép

Mi lehet izgalmasabb, mint amikor egy befagyott tavon egy igazi balin akad az ember horgára. Esetleg a lovaglás, a szabadság igazi élménye? Berki Sanyinak volt része mindkettőben.



Sanyi imádja a szabadság érzését és a hobbijai között is csak ilyeneket találunk. Azért az sem lehetett rossz, amikor filmet forgatott a barátaival. Így aztán kipróbálhatta, milyen érzés a kamera másik oldalán lenni. Most még nem beszél a karrierről, azt mondja erre elég lesz tíz év múlva visszatérni. Teljesen igaza is van. Amikor azt mondja, hogy gazdagságra vágyik akkor leginkább boldogságra és élményekben teli életre gondol. A tapasztalatokból tanulni kell, nincs ez másképp a párkapcsolatokban sem.

Egyszer egy okos ember azt mondta neki, hogy azzal a valakivel, aki a tükörben áll előttünk, igyekezzünk jóban lenni, mert még baromi sok időt fogunk vele eltölteni. Sanyi ezzel teljesen egyet ért, hiszen ez nem csak arra vonatkozik, hogy fogadjuk el a külsőnket, és szeressük, hanem természetesen arra is, hogy ismerjük meg saját magunkat, és tanuljuk meg kezelni rossz illetve jó tulajdonságainkat.

Tíz év múlva megbeszéljük!