Tengerből mentették ki Alexandrát.

2014-11-17 08:00:00 V.J.

hírkép

Alexandra olyan lány, aki elől nem futnak el a férfiak, jelenleg mégis a szinglik népes táborát erősíti. Vannak az életben érthetetlen dolgok. Pedig a csinos modell igazán barátságos és közvetlen, bár igaz, hogy kicsit makacs is.



Néhány éve a háborgó Adriából mentették ki egy horvátországi nyaralás során Suplicz Alexandrát. Szerencsére volt a közelben egy igazi lovag, aki nem félt a hullámok közé ugrani. Szerintünk jelentkező bőven lenne most is, de azért nem kellene újból megpróbálni. Most éppen egy hosszabb kapcsolat után a szinglik életét éli a Alexandra, de ez biztosan nem fog sokáig tartani. Mint mondja, egy kapcsolatban legfontosabb a bizalom és az őszinteség, zért nem is olyan egyszerű párt találni.

Ami az őszinteséget illeti, Alexandra azt vallja, hogy ami a szívén, az a száján, emiatt aztán többször kerül konfliktusba barátaival és családjával is. Az élet azért tartogat majd kellemes meglepetéseket és izgalmas kalandokat. Biztosan minden álom megvalósulhat: család, egy szép ház és a csillogó karrier.