Kezéből ettek a delfinek

2015-01-02 08:00:00 V.J.

hírkép

Nikole számára fontos a nőies megjelenés. Imádja a magassarkú cipőket, és a fiatalos stílust. Mindez talán nem véletlen, hiszen nemrég töltötte be a 16. születésnapját.



Hollóvári Nicole-nak szinte második otthona Izrael. Ott született és egészen négy éves koráig élt szüleivel a Földközi tenger partján. Így, amikor nemrég ismét idelátogatott nemcsak a barátok és rokonok, de még a delfinek is régi ismerősként köszöntötték. A csinos diáklány Budapesten él. Szinte hihetetlen, de magát konzervatívnak tartja, amin leginkább azt érthetjük, hogy nem szereti a szélsőségeket. Sokat jelent számára a belső érték, a barátság és természetesen a divat is. Mint elmondta, „szeretném, ha az egyéniségemmel és a személyiségemmel minél több embert tudnék meg fogni és leginkább ezért keresnének a divat világában belföldön, és külföldön. Próbálok a belső értékeimmel  is harmóniában élni.”

Természetesen neki is vágya egy szerető és meleg család, egy megértő társ, ettől függetlenül nem olyan típus, aki  szédíti  a fiúkat. A képek láttán úgyis elszédülnek…