Kaliforniában szerzett tapasztalatot

2014-10-17 08:18:00 V.J.

hírkép

15 évesen még nem sok történik az emberrel. Viszont tervekből nincs hiány. Kodák Ábel ma még a gimnazisták nyugodt életét éli, de azért szeretné, ha modellként is megválthatná a világot.



Gyöngyösön jár gimnáziumba Ábel, aki még csak messziről látja maga előtt az élet rengetegét. Hogy el ne tévedje benne, megpróbálja kitűzni maga elé a jelzőzászlókat. Három idegen nyelv mindenesetre jól jöhet ahhoz, hogy biztosan lássa az irányt. A modellkedést nemrég kezdő kamasz, most még csak megfigyelőnek tartja magát a divat világában. Viszont nem csak ő figyel, de őt is megfigyelik már a kifutón.

Szerencsére már most is tudja, merre van a jó irány. „A szüleimtől kapott példa alapján a legfontosabb, hogy  egy nyugodt, boldog és egészséges életet élhessek, mindig az adott korszak szépségeivel együtt. Szeretném, ha a rengeteg tanulásnak, tenni akarásomnak meglenne az eredménye a későbbiekben. Ha ez így lesz, azzal megkapom az élettől azt, amit várok.”

Ráadásul, hogy ne mindent egyedül keljen kitalálnia arra jó alkalom volt az amerikai táborban eltöltött pár nap is. „Ott együtt voltunk kaliforniai diákokkal és rendkívül izgalmas képet kaptam az ő életükről, habitusaikról, életfelfogásukról és kultúrájukról. Mély nyomot hagytak bennem.”