Így parkol egy ukrán újgazdag asszonyság

2013-06-28 19:00:00 szorenyi.p

hírkép

Akcióhősöket megszégyenítő ügyességgel ált be a szűk parkolóhelyre egy újgazdag ukrán hölgy az egyik dnyepropetrovszki bevásárlóközpontnál. A fotó azóta szenzáció a Facebookon.



Szemtanúk szerint a drága terepjárót vezető nő előbb óvatosan próbálta becsúsztatni termetes járművét egy másik kocsi és egy újságosbódé közötti szűk, és ráadásul kijelöletlen parkolóhelyre. A sokadik hiábavaló kísérlet után látványosan feldühödött, padlógázt adott és nekirontott a kiszemelt célnak.

A kocsit az utolsó pillanatban megdobta az útpadka, így a jármű két kerékre dőlt, de így legalább már befért a parkolóba, kényelmesen nekitámaszkodva a halálra rémült újságárus bódéjának. A drága kosztümöt viselő hölgy ezek után kimászott a terepjárója tetőablakán, majd – mintha mi sem történt volna – elvonult vásárolni.

A dnyepropetrovszki városi TV úgy értesült, hogy a kaszkadőrszámba beillő heves hölgyemény ellen két feljelentés is született. Egyik a mellette szabályosan parkoló, és nem kicsit megrongálódott kocsi tulajdonosától, a másik pedig az újságos kioszk üzemeltetőjétől. Ketten összesen négyezer dollárt követelnek rajta, amit valószínűleg a szivarzsebből kipenget majd a gazdag férje vagy barátja.

(Palkó István)