Kemény csaták az Arany Glóbusz kupáért

2013-07-05 23:15:00 V.J.

hírkép

A Fehérvár Futsal csapata vihette haza az Arany Glóbusz focikupát, a streetball küzdelmeiben pedig a Mediacom Könyvkiadóé lett a trófea a nagyszabású rendezvényen.



A streetball és a teremfoci volt a főszereplő a harmadszor megrendezett Arany Glóbusz kupa mai rendezvényén. Az OTP támogatásával zajló tornán ismét a pályára léptek a csapatok, hogy megküzdjenek a kupákért és az érmekért. Az egészséges életmód és a környezetvédelem jegyében hat csapat mérte össze az erejét.

A mérközések komoly iramot, és fair küzdelmet hoztak. Minden együttes odatette magát a kapuk előtt és a palánkok alatt. A komoly tét ellenére igazán jó volt a hangulat a MOM Sportcentrum csarnokában, ahol az egyenjogúság jegyében a hat csapat között ott voltak a csinos lányok is. A Supergirls csapat határozott játékkal utasította maga mögé gyengébb riválisait, begyűjtve ezzel a streetball és a foci torna bronzérmét is.

Egy percig sem állt meg a játék, és mindkét sportág a legszebb erényeit csillogtatta. Az Arany Glógusz Kupát végül teremfociban a Fehérvár Futsal csapata vihette haza, a kosárpalánkok alatt pedig a Mediacom Könyvkiadó gárdája diadalmaskodott. Streetballban a Világszám csapata kemény küzdelemben méltán nyerte el a második helyet. Természetesen a gratuláció és a díjátadás után nem maradhatott el a fotó sem a győztesekkel. Abban viszont minden résztvevő egyetértett, hogy ennek a napnak minden résztvevő a győztese volt.