Srí Lanka a téli szezon sztárja lehet

2013-09-27 16:43:00 superadmin

hírkép

Megjelent a Jetwing Travel téli katalógusa. A nagy múltú utazási iroda specialitása: Srí Lanka, a Maldív-szigetek, India és az Arab Emirátusok.



Srí Lankán, az Indiai-óceán gyöngyszemén, hosszabb-rövidebb körutazásokat, valamint üdüléseket kínálnak. A klasszikus Srí Lanka-i körutazás tengerparti pihenéssel, illetve maldív-szigeteki üdüléssel kombinálva is választható. Srí Lankán a Jetwing szállodalánc kínálata mellett számos más, tengerparti hotelben is kipihenhetik fáradalmaikat az utazók.

Azoknak, akik nyugodt pihenésre vágynak, a világ egyik legcsodálatosabb tengerpartját, a Maldív-szigeteket ajánlják, ahol pálmafákkal szegélyezett, meseszép, fehér homokos strandok és páratlan víz alatti élővilág várja a turistákat és a búvárkodás szerelmeseit.

Az ezerarcú Indiával az Arany Háromszög körutazás során ismerkedhetnek meg az utazók. A program kombinálható Nepállal, Goa-üdüléssel, de akár Dél-Indiát is felfedezhetik a turisták.

Mindemellett a "leg-ek országába", az Arab Emirátusokba is utazhatnak a Jetwing Travellel. Itt az olcsóbb városi szállodáktól kezdve a tengerparti luxus hotelekig bő a kínálat, valamint a magyar nyelvű fakultatív kirándulások során megismerkedhetnek az ország nevezetességeivel.

A katalógusban meghirdetett programokon kívül egyéni, személyre szabott terveket is szívesen teljesítenek. Keresse ajánlataikat irodájukban, vagy az ország egyéb pontjain a partnerirodáknál.

A kalatógus innen letölthető:

http://www.jetwing.hu/kepek/tartalom/katalogus/Tel_2013-2014_web.pdf