Megalázó értékelés a magyar focistákról

2013-10-13 10:50:00 szorenyi.p

hírkép

A goal.com szakportál osztályozta a holland-magyart. A fourfourtwo,hu adja közre a lesújtó értékelést. Van olyan magyar játékos, aki egyest sem érdemelne. A hollandok átlaga 3,92, a magyaroké 1,38. A szaklap külön kiemeli Devecseri képességeit.



Bogdán Ádám (1,5): Az első gólban benne volt, de a többi hét találatnál nem sokat tehetett, a védelem kapitulált előtte. A végén több bravúrt is bemutatott.

Guzmics Richárd (1,5): Szerencséje volt, hogy egyáltalán a pályán maradhatott az elkésett belépői után. Lens és Robben mellett volt, hogy Blind is lefutotta.

Vanczák Vilmos (1,5): Nem tudott olyan közel kerülni Robbenhez, mint ahogy szeretett volna és rajta pattant meg az a lövés, amely a hetedik gólt eredményezte.

Kádár Tamás (1,5): Sok helyet kapott mellett a holland jobbszél, miután többször is behúzódott Robbennel középre. Támadásban nem tudta Dzsudzsákot segíteni.

Korcsmár Zsolt (1,5): Szörnyű estéje volt, gyatra felszabadításokkal, amelyek miatt Bogdán magára maradt a második és harmadik gólnál. Van der Vaart gólja előtt ő szabálytalankodott.

Dzsudzsák Balázs (2): A magyar válogatott legjobbja volt, elfutásainak köszönhetően csapata néha el tudta hagyni a saját térfelét. Tizenegyest harcolt ki és elküldte a lövésnél Vormot a rossz irányba.

Varga József (1,5): Egyszer tudott igazából előretörni, de több ízben is eladta a labdát a holland védők szorításában. Nem nyújtott egy nagy teljesítményt.

Koman Vladimir (1): Nem igazán tudta eljuttatni a labdákat az előtte játszó Némethhez, csak potyautas volt a pályán.

Böde Dániel (1,5): Magára maradt, jobbra kihúzódva, a magyarok inkább Dzsudzsák oldalát erőltették.

Hajnal Tamás (1): Nem tudta felvenni a versenyt Strootmannal, miközben a holland középpályás szervezte az akciókat. Jogosan cserélték le.

Németh Krisztián (1,5): Keményen dolgozott, de nem igazán tudott megszabadulni Vlaartól, annyit azonban megtett, amit kértek tőle.

Devecseri Szilárd (0,5): A meccs buktázója. Korán sárgát kapott a második félidőben, majd egy röhejes öngólt szerzett. Látszott, hogy ez nem az ő szintje.

Elek Ákos (1,5): Nem sok vizet zavart, miután pályára lépett, de jobban őrizte Strootmant, mint Hajnal.