Kifosztotta férjét a megcsalt feleség

2013-11-01 07:00:00 szorenyi.p

hírkép

Bosszúból teljesen kipakolta volt férje házát egy megcsalt orosz asszony, miután a bíróság felszólította, hogy azonnal hagyja el a villát. Még a vécét is magával vitte a a dühös feleség.



A kemerovói nő nem tudta feldolgozni, hogy a szeretett férfi 15 évi harmonikus házasság után megcsalta őt, ezért nem akart beleegyezni a válásba, ráadásul a férje villáját sem kívánta elhagyni. Hűtlen házastársa ügyvédei végül alkut ajánlottak fel neki, miszerint mindent magával vihet a házból, amit a közös együttélés másfél évtizede alatt beszereztek. A bíróság ennek megfelelően hirdette ki az ítéletet.

A bosszúszomjas asszony ekkor – kihasználva a férfi távollétét – több kamiont is kibérelt, és a rakodómunkással mindent felpakoltatott, ami mozdíthatónak tűnt a villában. Így nem csupán a szőnyegek, bútorok és a drága műszaki cikkek kerültek fel a platókra, hanem az összes ajtó és ablak, a fürdőszobai felszerelések, sőt még az összes vécécsésze is.

A hazatérő hűtlen férjet valóságos csapásként érte a katasztrófa sújtotta területet idéző látvány. A legjobban viszont az viselte meg, hogy a történtek jogosságával való szembesülést követően még könnyíteni sem tudott – sem magán, sem a bánatán.

(Palkó István)