Gyermek lovasnap a Sportarénában

2013-11-29 19:17:00 superadmin

hírkép

A VII. OTP Bank Lovaskupa első napja idén is a gyerekeké volt. Természetesen fergeteges volt a hangulat. 15 ezer gyerek bíztatta a különleges Ló erőpróba csapatait.



A kicsik végigtombolták a Világkupa mai programjait. A sokezer gyerek között sokan most élték át első alkalommal egy  igazi lovasverseny izgalmait.  Hatalmas sikert aratott a hamisítatlan magyar lovas show, az Equissimo.  A legnagyobb érdeklődés természetesen a hagyományos OTP Bank Lóerőpróba váltóversenyét kísérte. A csapatokat olyan hírességek segítették az akadályokkal nehezített váltó során, mint Kovács Péter „Petike” freestyle foci világbajnok, Hrutka János válogatott focista.

Nem volt egyszerű feladat a szlalom a bólyák között, a pónik verseny, vagy a végső próba, amikor egy valódi autót kellett a döntőbe jutott csapatoknak a célba húzniuk. A versenyben az győzött, aki a az OTP Pay Pass kártyával a leghamarabb szerezte meg a teli pénzeszsákot.  A győzteseknek a 70. születésnapját a Világkupán ünneplő  Mondok  József, a szervezőbizottság társelnöke adta át az OTP Bank által felajánlott értékes díjakat.

Holnap sem hiányoznak a hírességek a porondról, hiszen szombaton első alkalommal rajtol a Jótékonysági Sztárfutam hírességekkel és különleges akadályokkal.