Politikusok és sztárok ragadnak ütőt

2014-05-21 10:55:00 V.J.

hírkép

Immár 18. alkalommal rendezik meg a Regő - Teniszkupát, melynek idén a Tabán Tenisz Center ad otthont. Ismét párosban mérhetik össze tenisztudásukat az ismert versenyzők. A verseny fővédnöke: Kemény Dénes a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke lesz.



Május utolsó napján nyolc pályán 32 pár versenyez a végső győzelemért, természetesen a kiesett játékosok idén is küzdhetnek a vigaszdíjért. A torna a jó hangulat és baráti találkozó színhelye. Délelőtt a pályán mindenki nyerni akar és a legkiélezettebb csatákat követően este a fehér asztalnál sportszerűen gratulálnak egymásnak az ellenfelek. A rendezvény baráti jellegét tükrözi, hogy a teniszezők között mindkét oldal képviselteti magát, erre a napra félretéve az egymással szembeni politikai nézeteiket.

Ismét a hálóhoz áll többek között Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, Dr. Stumpf István alkotmánybíró, Dr. Gógl Árpád egészségügyi miniszter, Dr. Bárándy Péter ügyvéd, Fazakas Szabolcs, az Európai Számvevőszék tagja, Rieb György, a Mille Motor Kft. ügyvezető igazgatója. Pályára lép Martos Győző, Nagy Antal, Sallai Sándor volt válogatott futballista, Üsztöke Botond, a Hotel Karos Spa vezérigazgatója, Megay Róbert, a Greenhelp Kft. tanácsadója,  Hajas László mesterfodrász, és még sokan mások.

Az esti díjátadás után látványos műsor várja a versenyzőket. Az est sztárvendége Magyarország egyik legtehetségesebb és legfiatalabb énekesnője, akiről a rendezők egyelőre nem árultak el többet. A versenybíró Nagy Tamás, a rendezvény háziasszonya Kiss Orsi (Kisó) lesz.

A rendezvény ismét karitatív jellegű, a tombola, valamint a borárverés bevételével a Speciális Labdarúgó válogatott (Értelmi Fogyatékos hölgy labdarúgók) EB szereplését támogatják a szervezők..