Erfurt és Weimar bemutatkozik

2014-05-26 13:48:00 V.J.

hírkép

2015-ben, a rendezvény három napja alatt Erfurtban és Weimarban kereken 350 német kiállító találkozik az utazási szakma több mint 600 kiemelt vásárlójával, illetve 45 ország újságíróival, hogy minél hatékonyabban értékesítsék úticélként Németországot.



Németország legnagyobb beutaztató-workshopja, a Német Turisztikai Hivatal által megszervezett GTM Germany Travel Mart™, 2015-ben április 26–28. között Türingiában kerül megrendezésre. Az incoming-rendezvény idei vendéglátói, Bréma és Bremerhaven múlt héten a GTM-workshop keretén belül adták át a 2015-ös stafétabotot a Thüringer Tourismus GmbH-nak.

„Számunkra a GTM kiemelkedő lehetőség arra, hogy felhívjuk az utazóközönség figyelmét Türingiára kulturális úticélként és vásárok, illetve kongresszusok helyszíneként” – mondja Bärbel Grönegres, a Thüringer Tourismus GmbH igazgatója. A GTM 2015 a Thüringer Tourismus GmH, Erfurt és Weimar, illetve a Messe Erfurt GmbH kooperációs projektjeként valósul meg. A németországi turizmus legfontosabb B2B-platformjára világ minden tájáról érkeznek a kiemelt vásárlók (key account menedzserek), hogy információkat szerezzenek Németország legújabb utazási trendjeiről, új kapcsolatokat építsenek, elmélyítsék már meglévő kontaktjaikat, illetve hogy szakmai beszélgetéseken vegyenek részt és üzleteket kössenek. A rendezvény központi eleme a kétnapos workshop, amelyen a hotelszakma, a közlekedés, illetve a helyi és regionális turisztikai szervezetek bemutatják termékpalettájukat a nemzetközi szakmai látogatóknak.

„A 41. GTM megrendezésével hosszú távon erősítjük meg Türingia nemzetközi imázsát . Így például a két vendéglátó város, Erfurt és Weimar kiemelkedő úticélként mutatkozhat be a résztvevőknek mind az esti rendezvényeken, mind pedig a workshop ideje alatt is.” – mondta Bärbel Grönegres.