Korinna römiben is verhetetlen

2014-12-27 08:00:00 V.J.

hírkép

Kajtár Korinna igazán szereti habzsolni az életet. A színháztól a kifutóig szinte mindenhol otthon érzi magát, pedig még csak tizennyolc éves. Persze ilyenkor még nem 24 órából áll egy nap.



Bizony sokan irigyelhetik Lucky cicát, akivel Kori éjjel-nappal együtt van. Egy kis baráti bunyó vagy játék nélkül nem is indulhat a nap. Ha ez megvolt, akkor kezdődhet a komolyabb munka. A csodaszép lány ma még drámatagozatos középiskolás éppen ezért mindenhol ott van ahol színpadot találni. Ebbe persze beletartoznak a bemutatók, hiszen akár a Juventus rádió roadshow-ján, akár a Triump fürdőruha bemutatóján vagy az Arany Glóbusz kupán láthattuk Korinna csodálatos alakját. Mindezt igazi profizmussal, hiszen már 6 éves kora óta szerepel fotózásokon és bemutatókon.

Az igazi cél, hogy színész vagy rendező lehessen. Ehhez a tempóhoz kell is az erő, amit mézes mustáros csirke, vagy az örök kedvenc a vadas biztosít egy kis csajos piával leöntve. Hogy a szerencsével sem áll hadilábon, azt bizonyítja, hogy römiben is verhetetlen.