A sztármenedzser válogatott az idei győztes

2015-02-17 17:27:00 superadmin

hírkép

A hétvégén került megrendezésre Valentin napján a XVII. Valentin-napi Páros Teniszversenyünkahol, rendkívüli hangulat uralkodott. Napközben a játékosok nagy harcot vívtak a teniszpályán, az esti a díjátadó gálán pedig a tánc parketten mutatták meg ki mit tud!



A szombat napközbeni XVII. Valentin-napi Páros Teniszversenyt hatalmas érdeklődés övezte. A sajtó jeles képviselői mellett, a mérkőzésekre rendkívül sokan jöttek ki nézőként, és szurkoltak a játékosoknak.

A mérkőzések jó ütemben, fegyelmezetten zajlottak a játékosok kiválóan együtt működtek a versenybírókkal. Jó hangulatban és kötetlen beszélgetések mellett zajlott a játék. Amíg a játékosok a teniszpályán mindent megtettek azért, hogy az ellenfelüket legyőzzék, addig a játszmák közötti szünetben a „Szeressük egymást gyerekek” jeligének megfelelően mindenki a legnagyobb előzékenységgel és segítőkészséggel fordult az ellenfél játékosi felé.

A mérkőzéseket rögtön egy rangadó nyitotta meg, ami az Újságírók és barátai és a Politikus válogatott között zajlott. Ebből a versenyből az Újságírók és barátai kerültek ki győztesen egy nagyon szoros 5-4- es eredmény után.

A 3. forduló megkezdése előtt nem lehetett még tudni, ki állhat a dobogó legfelső fokára, az Újságírók és barátaik válogatottja vagy a Sztármenedzserek válogatottja. A záró mérkőzés nagy izgalmakat tartogatott, mert itt dőlt el, ki is lesz a 2015-ös év bajnoka, mivel mindkét csapat fej-fej mellett haladt. Az idei év győztese a Sztármenedzserek válogatottja lett! Ez a csapat magabiztosan haladva mindhárom fordulóban diadalmaskodott, így méltón nyerte el a vándorserleget!

Tehát a végeredmény a következőképpen alakult:

I. Helyezett:       Sztármenedzserek válogatott

II. Helyezett:     Újságírók és barátai válogatott

III. Helyezett:    Művész – sportoló válogatott

IV. Helyezett:    Politikus válogatott

Az idei versenyen a teniszezők között köszönthettük többek között: Dr. Pintér Sándor belügyminisztert, Dr. Fazakas Szabolcs EU-s képviselőt, Temesvári Andreát,  Roland Garros nyertes, hatszoros Európa-bajnok teniszezőt, Kapros Anikót és Marosi Katalint, többszörös magyar bajnok teniszezőket, Szabó Bencét, kétszeres olimpiai bajnok kardvívót, MOB főtitkárt, Nébald Györgyöt, olimpiai bajnok kardvívót, Hajas László mesterfodrászt, Nagy Antal, Sallai Sándor, Sebők Vilmos válogatott labdarúgókat valamint Rakoncai Viktor, St. Martin és Szikora Róbert zenészeket.

Az egész napos teniszversenyt követte a díjátadó gála, ami a Danubius Health SpaResort Margitsziget, Platán étteremében került megrendezésre. Ezen az estélyen több mint 150 vendég ünnepelte a győztes Sztármenedzser válogatott csapatát. Az estélyen három előadóművész is fokozta a hangulatot.

Az esti fellépők között köszönthettük Lajsz Andrást, aki nem csak isteni koktéljaival kényeztette el a résztvevőket, hanem humoros koktél show-jával és ének produkciójával tovább emelte az est emelkedett színvonalát.

Az est előadói között köszönthettük még Farkas Líviát. A híres Londonban élő énekesnőt, aki csodálatos hangjával kápráztatta el a résztvevőket. Tóth Sámuel Csaba zongorakísérete mellett énekelte el többek között egy részletet Vincze Zsigmond,A Hamburgi menyasszony című operettjéből a „Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország”-ot.

Sokszínű program utolsó fellépője Király Viktort volt, aki egy könnyed bárhangulatot teremtett és különösen a hölgyek körében aratott nagy sikert.

Fontos kiemelni, hogy az esemény jótékonysági célt is szolgál, ezért az egyéni felajánlásokat, borárverésből és tombolasorsolásból származó bevételeket idén a Magyar Afrika Társaság részére ajánlottuk fel. A támogatóknak köszönhetően ismét értékes tombolaajándékok találtak gazdára. Sok izgalmas program után hajnalig tartó party vette kezdetét, ahol mindenki megmutathatta a legjobb tánclépéseit.

Köszönjük minden kedves résztvevőnek, hogy megtisztelte a rendezvényt napközben illetve este.

Itt szeretnénk felhívni minden kedves részvevőnek a figyelmét, hogy újra találkozhatunk 2015. május 30-án a XIX. REGŐ Teniszkupára, ahol legalább ilyen hangulatot biztosítunk.