Új arcfiatalító technikák várhatók hazánkban

2015-08-26 11:48:00 superadmin

hírkép

A cseh Indubia cég támogatásával rendezték meg az első Indubia Workshopot Magyarországon, ahol a legmodernebb esztétikai beavatkozások technikáiról konzultálták egymással orvosaink. A kurzust a cseh MUDr. Irena Procházková doktornő vezette és Dr. Pesthy Dénes, lézersebész mosonmagyaróvári Laserderm rendelőjében tartották hétvégén.



„A kurzuson 3 plasztikai sebész és 3 dermatológus vehetett részt, melynek kiemelt témája a komplikált helyek hyaluronsavas feltöltése és a 3Ds PDO feszítőszálak faceliftinges alkalmazása volt." -  mondta el a Világszámnak Dr. Zámola Ferenc a cég Magyarországi képviselője.

A mintegy 8 órás tanfolyam alatt 5 páciensen szemléltette Procházková doktornő a legújabb technikákat, aki egyébként a cseh dermatológiai-iskola vezető oktatója. A résztvevők megismerhették a legújabb 3D multi feszítőszálak alkalmazási lehetőségeit, valamint haladó liftelési és töltési technikákat tanultak. A nagy érdeklődés miatt hamarosan Budapesten és Szegeden is indul hasonló tanfolyam, így a legújabb arcfiatalító technikát várhatóan egyre több plasztikai sebész fogja alkalmazni hazánkban is.

Az új technika gyors és hatékony, a páciensek bevatkozást követően azonnal elhagyhatják a műtőt.

Az INDUBIA cég orvostechnikai berendezéseket, feszítőszálakat és Dermalax nevű hyaluronsavat forgalmaz Közép-Európában, főleg Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Ausztriában. Olyan eszközöket kínálnak, melyek nemcsak tökéletesen megfelelnek az előírt technikai és biztonsági előírásoknak, hanem elsősorban a szigorú szakmai elvárásokat – teljesítményt, vezérlést, tervezést, változatosságot – teljesítik.